Geçen hafta sonu memlekete giderken otobanda 120 km/s hıza sabitlemiş seyrediyordum, aniden sistem devreden çıktı ve göstergedeki yeşil simge söndü. O andan beri ne yaptıysam hız sabitleyici çalışmıyor, kadrandaki ışık dahi hiç yanmıyor. Direksiyondaki Set+ veya On tuşlarına bastığımda hiçbir tepki, ses ya da uyarı alamıyorum. Araç 2014 model Ford Focus 1.6 TDCi Manuel, şu an 185.000 kmde. Hız sınırlayıcı (limiter) özelliğini denedim, o da aynı şekilde tamamen tepkisiz kalmış durumda.
Dönüşte sanayiye uğrayıp tanıdık bir elektrikçiye gösterdim. İlk olarak direksiyon altındaki ve motor bölümündeki sigorta kutusu kontrol edildi, patlak sigorta çıkmadı. Bilgisayara bağladığımızda motor beyninde (ECU) direkt bir arıza kodu görünmedi ancak usta fren pedal müşürü veya debriyaj sensörü kaynaklı bir sinyal kesintisi olabileceğini söyledi. Pedal altındaki müşürü söküp temizledik, hatta denemek için sıfırıyla değiştirip baktık fakat sorun yine çözülmedi. Usta bu sefer de direksiyonun içindeki direksiyon zembereği (sarmal kablo) arızalanmış ya da tuş takımının arkasındaki soketlerde oksitlenme olmuş olabilir dedi.
Aranızda benzer bir durum yaşayan veya Focus 3 kasalarda bu sorunu tecrübe eden var mı? Direksiyon zembereğini komple değiştirtmeden önce Body Kontrol Ünitesi (BCM) veya ABS sensörü kaynaklı bir iletişim kopukluğu olup olmadığını anlamanın kestirme bir yolu var mıdır? Deneme yanılma yoluyla parça değiştirmek istemiyorum, nokta atışı teşhis koyabilen veya başından geçen birisi tecrübesini paylaşırsa çok makbule geçer.