Beyler başım 2004 model Opel Astra G kasa 248.000 kmdeki arabamın torpidosuyla fena belada. Geçen yaz sıcağında memlekete gittiğimde araba birkaç gün güneşin altında kalmıştı. Önce yolcu airbag kısmının hemen üstünde kılcal bir çatlak fark ettim, ilk başta çok önemsemedim. Ama kışın soğuklar başlayıp kaloriferi her açtığımda o çatlak içeriden gelen sıcak havayla iyice yürümeye başladı. Şu an resmen ön camın altındaki buğu çözücü ızgaralara kadar uzandı ve derinleşti. Arabaya her bindiğimde gözüme çarpıyor, acayip sinir bozucu bir hal aldı.
Geçen hafta bizim buradaki sanayide plastik tamircisi bir ustaya gösterdim. Adam göğsü komple indirmemiz lazım, yoksa sağlıklı dolgu yapamayız dedi. Ama göğsü sökerken yolcu tarafındaki *airbag beyni* zarar görür, soketler kopar ya da yarın bir gün gösterge panelinde binbir çeşit arıza lambası yakar diye cesaret edemedim. Zaten geçen sene ön cam fitilinden içeri sızan su yüzünden direksiyonun altındaki sol tarafta bulunan *sigorta* panelinde ufak bir *oksitlenme* olmuştu, elektrik tesisatıyla ilgili yeni bir macera aramak kesinlikle istemiyorum. Başka bir döşemeci usta da oraya deri kaplarız ama airbag hattını kapatırsak Allah korusun kaza anında patlamaz deyip kafamı iyice bulandırdı.
İnternette bazı forumlarda göğüs kaplama, suni deri kaplama ya da özel torpido tamir kitleri kullananları gördüm. Macun çekip zımparaladıktan sonra desenli sprey boyayla boyayanlar da var ama o boya kokusu ve sonrasındaki soyulma riski beni düşündürüyor. Bu işi daha önce tecrübe etmiş, komple sökme takma yapmadan, orijinal yapıya ve güvenlik sistemlerine zarar vermeden çözebilecek pratik bir yöntem bilen var mı? Sizce arabanın göğsündeki çatlakları nasıl kapatabilirim, hangi dolgu malzemelerini kullanırsam güneş altında tekrar kusma yapmaz ve kalıcı bir sonuç alırım? Tecrübeli arkadaşlardan acil tavsiye bekliyorum.