Kafayı yemek üzereyim, 2017 model 1.6 Eco Elegance Honda Civic FC5 kasa aracım var. Araba daha 84.500 kmde, bugüne kadar gözüm gibi baktım, tek bir kazası boyası bile yok. Geçen hafta sonu arabayı güzelce yıkayıp kurularken sağ arka kapının hemen üstünde, o C sütunu dedikleri kıvrımlı bölgede resmen bariz bir çöküntü ve dalgalanma fark ettim. Işık açılı gelince gölge yapıyor, canımı acayip sıktı. İnternette biraz araştırma yapınca bu durumun aslında kronik bir Honda Civic fc5 göçük sorunu olduğunu öğrendim ama dürüst olmak gerekirse başıma geleceğini hiç düşünmezdim. Arabaya arkadan falan kesinlikle bir darbe gelmedi, park halindeyken birinin yaslanmasıyla olacak iş de değil bu, bildiğin sac kendi kendine içeri doğru bükülmüş.
Dün bizim sanayideki kaportacı Yaşar Ustaya gösterdim aracı. Usta arabayı lifte kaldırıp tavan çıtası altındaki birleşim noktalarına falan baktı. Oğlum bu arabaların gövde sacı çok ince, arkadaki punta kaynakları esneme yapıyor dedi. Hatta emin olmak için bagaj kapağı amortisörü bagajı kapatırken çok sert vuruyor mu diye kontrol etti, çünkü o sarsıntı da C sütunundaki sacı kastırabiliyormuş. Arka cam rezistans soketlerinin olduğu bölgede bir temassızlık veya kablo tesisatında oksitlenme olup olmadığını kontrol etmek için iç trimleri söktük ama görünürde hiçbir şey yok. Tavan trim klipsleri ve tavan sacının birleştiği yerdeki mastikler de sağlam duruyor. Tamamen gövde mukavemeti ve sac kalınlığıyla alakalı kronik bir mühendislik hatası var gibi duruyor.
Yetkili servisi arayıp durumu anlattım, şasi numarasından sorgulama yaptılar ama araba 2017 model olduğu ve garanti süresi dolduğu için direkt topu taca attılar, yardımcı olmuyorlar. Sanayideki kaportacılar boyasız göçük düzeltme (PDR) yöntemiyle burayı düzeltebileceklerini söylüyorlar ama sacın arkasından destek koyup o bölgeye özel bir dolgu köpüğü sıkılması gerekiyormuş, aksi halde en ufak bir esnemede ya da çukurda aynı göçük yine ortaya çıkıyormuş. Bu işlem yapılırken tavan döşemesi ve yan direklerdeki tavan hava yastığı (airbag) sensörü ile tetikleme beyni kablolarının sökülmesi gerekecek. Arabanın orijinal trimlerine zarar verirler, airbag sensörü arıza lambası yakar diye çok korkuyorum. Daha önce bu derdi yaşayıp serviste ücretsiz yaptıran veya dışarıda kalıcı, garantili bir çözüm bulabilen var mı? Ankara veya İstanbulda bu işi airbag tesisatına zarar vermeden hakkıyla yapabilecek profesyonel bir usta önerebilir misiniz? (En uygun kategori: ID 1)