Geçen hafta pederin yazlığa gittik, arabayı gölge olsun diye koca bir çam ağacının altına çekmez olaydım. 2017 model Opel Astra K 1.4 Turbo aracım var, daha 112.000 kmde, gözüm gibi bakıyorum ama üç gün boyunca araba orada yatınca tavan ve kaput resmen yapış yapış çam reçinesi dolmuş. İlk başta sıcak suyla falan hallederiz dedim ama kuruyup taş gibi olmuşlar. Bizim mahalledeki yıkamacı arkadaşa götürdüm, Abi buna tazyikli su vurursak verniği de kaldırırız, kimyasal sürmek lazım dedi. Kafam acayip bulandı. İnternette yüzlerce farklı şey yazıyor; tiner süren var, alkol döken var. Merak ettiğim şu, bu lanet reçine lekesi boyaya zarar verir mi, boyanın altına işleyip verniği yakar mı? Daha önce başına gelen varsa acil tecrübe paylaşsın lütfen.
İşin kötüsü sadece kaportayla da kalmamış. Ön camdaki yağmur sensörü kapağının üstüne ve hemen kaputun altındaki far yıkama valfi etrafına da sızmış bu yapışkan meret. Temizleyeceğim diye oraları da kurcalarken sensörün olduğu yere biraz alkol kaçırdım galiba, yağmur sensörü şu an kafayı yedi, düzgün çalışmıyor. Ayrıca cam kenarlarındaki krom çıtaların üstündeki reçineleri sökmek için evdeki oje çıkarıcı asetonu bezle hafifçe sürdüm ama çıtalar sanki matlaştı gibi, o bölgede bir oksitlenme ya da kararma yapar mı ondan da korkuyorum. Sanayideki kaportacı Mustafa Ustaya gösterdim, Boyayı komple pastayla kazımamız lazım, vernik yanmış olabilir dedi ama bana biraz para koparmaya çalışıyor gibi geldi.
Kendi imkanlarımla kil hamuru (clay bar) falan uygulasam bu lekeleri boyaya, verniğe zarar vermeden sökebilir miyim? Yoksa gerçekten kaportacının dediği gibi boyayı kazıtmaya kadar gider mi bu iş? Bu reçine lekesi boyaya zarar verir mi sorusu kafamı çok kurcalıyor çünkü arabanın orijinal boyası gitsin istemiyorum, satarken mikron değeri değişecek diye korkuyorum. Tavsiyelerinizi acil bekliyorum, hangi ürünü kullanmalıyım, ne yapmalıyım?