Beyler kafayı yemek üzereyim, 2012 model 1.6 TDCi Ford Focus aracım var, şu an 185.000 kmde. Geçen hafta otobanda tatlı tatlı giderken bir anda hararet göstergesi tavan yaptı. Hemen sağa çektim, kaputu açtım ama yedek su deposunda neredeyse hiç antifriz kalmamıştı. Arabayı çekiciyle sanayiye çektik. Bizim buradaki usta hemen devirdaim pompasına ve termostat gövdesine baktı, orada ufak bir sızıntı varmış, onları değiştirdik. Ancak arabayı teslim aldıktan sonra içime bir kurt düştü, motorun çalışması sanki bana biraz sesli ve sarsıntılı geldi. Yağ çubuğunu bir çekeyim dedim, karşılaştığım manzara tam bir felaket. Yağ resmen tahin kıvamına gelmiş, çikolatalı süt gibi olmuş. İnternette araştırırken motor yağına su karışması belirtileri diye arattım, herkes silindir kapak contası yanmış diyor.
Dün sabah başka bir ustaya daha gösterdim. Adam motoru bile açmadan bu araba conta yakmış, yağ soğutucusu (eşanjör) da patlamış olabilir dedi. Hararet sensörü de zaten sapıtmış durumda, gösterge bir iniyor bir çıkıyor. Usta silindir kapağının sökülmesi gerektiğini, rektefiyeciye gideceğini, gerekirse supap valfi revizyonu ve hatta blokta çatlak kontrolü yapılacağını söyledi. İşin kötüsü egzozdan da acayip derecede beyaz duman atıyor ve genleşme kabının kapağını açtığımda resmen foşurdayarak dışarı köpüklü su fışkırtıyor. Bu durumun net olarak motor yağına su karışması belirtileri arasında olduğunu biliyorum ama acaba masrafı kısmak için sadece yağ soğutucusunu değiştirsek kurtarır mıyız? Yoksa illaki o silindir kapağı açılacak mı?
Daha önce bu 1.6 TDCi motorlarda benzer sorun yaşayan var mı? Krank mili sensörü veya motor beyni bu durumdan etkilenip arıza kodu yakar mı? Şu an göstergede motor arıza lambası da sarı sarı yanıyor ama obd cihazına bağlatıp hata kodlarına baktırmadım henüz. Sanayideki usta sadece sök-tak işçiliği için benden dünya para istiyor, parçalar ve rektefiye hariç. Sizce kapak taşlama kurtarır mı yoksa komple yeni kapak mı almak gerekir? Tecrübeli arkadaşlardan acil tavsiye bekliyorum, araba dükkanın önünde öylece yatıyor şu an.