Geçen hafta uzun yoldayken başıma çok can sıkıcı bir iş geldi, hâlâ tam anlamıyla çözebilmiş değilim. Altımdaki araç 2012 model Opel Insignia 1.6 Turbo, şu an tam 178.000 kmde. Otobanda rampa yukarı hızlanırken birden kaputun altından pat diye tok bir ses geldi. O andan itibaren araba sanki arkadan bir şey çekiyormuş gibi inanılmaz derecede çekişten düştü. Gaz pedalına yüklendiğimde ise motor bölümünden dışarıya hava kaçıyormuş gibi acayip bir ıslık sesi gelmeye başladı. Gösterge panelinde hemen motor arıza lambası yandı ve araç kendini korumaya alıp Güç Azaltıldı uyarısı verdi.
Ertesi gün arabayı sanayiye, bizim her zamanki ustaya zor bela götürdüm. Aracı bilgisayara bağladığımızda MAP sensörü (manifold mutlak basınç sensörü) düşük basınç hatası verdi. Usta arabayı lifte kaldırıp alt muhafazayı sökünce asıl mevzu ortaya çıktı; meşhur kronik sorun olan Insignia turbo hortumu patlaması başımıza gelmiş. Hortum, intercooler girişine yakın bir yerden yaklaşık 5 santim kadar boydan boya yarılmış. Sistem hava kaçırdığı için de wastegate valfi doğru düzgün çalışmıyor ve turbo basınç üretemiyormuş. Usta orijinalini hemen bulamayız, yan sanayi takalım ya da şimdilik kelepçeyle sarıp yollayayım dedi ama bu tarz geçici çözümler hiç içime sinmiyor. Ayrıca hortumun patladığı yerin hemen yakınındaki yağ buharından dolayı oksijen sensörü soketinin çevresinde de hafif bir oksitlenme ve yağlanma fark ettim.
Şimdi sormak istediğim, bu hortumu daha önce değiştirip de dikiş tutturabilen var mı? Piyasada silikon hortumların daha dayanıklı olduğunu söyleyenler var, aranızda silikon turbo hortumu kullanan oldu mu, yoksa direkt orijinal GM marka mı aramalıyım? Bir de bu ani patlama esnasında yüksek basınç kaybından dolayı turbonun kendisine ya da EGR valfi mekanizmasına bir zarar gelmiş midir? Usta sadece hortumu değiştirip geçelim diyor ama araba 178 binde olduğu için turbonun milinde bir boşluk oluşmasından veya kurum bağlamasından şüpheleniyorum. Benzer tecrübesi olanlar parça markası ve fiyat konusunda yardımcı olursa çok sevinirim.