Bizim emektar 2012 model Ford Focus 1.6 TDCi (şu an 215.000 kmde) son bir aydır canımı acayip sıkmaya başladı. Havalar biraz serinlemeye başladığından beri marşa basıyorum, motor can çekişir gibi dönüyor ama bir türlü çalışmıyor. Eskiden tek marşta tık diye alan araba, şimdi en az 4-5 saniye marş bastıktan sonra anca yarım yamalak çalışıyor. Çalıştığı ilk 10 saniye boyunca da motor acayip sarsıntılı çalışıyor, sanki tekliyor gibi, arkadan da hafif gri-beyaz duman atıyor. Isındıktan sonra gün içinde hiçbir sıkıntı yok; stop et, 5 saat sonra gel yine tek marşta çalışıyor. Ama gece boyu yatıp sabah ilk çalıştırmada resmen işkence çekiyoruz. İnternette araba sabahları zor çalışıyor sebebi diye aratarak forumlardaki konulara baktım ama herkes farklı bir şey söylemiş, kafam iyice bulandı.
Geçen hafta bizim sanayideki usta dostuma götürdüm arabayı. Bilgisayara bağladık, beyinde herhangi bir arıza kodu görünmüyor. Usta ilk başta kızdırma bujilerinden şüphelendi, söktük baktık, dirençleri normal görünüyor ama yine de garanti olsun diye değiştirdik. Krank mili sensörü ve yakıt basınç sensörü soketlerini temizledik, belki oksitlenme vardır diye sprey sıktık. Hatta mazot filtresini de orijinaliyle sıfırladı usta, belki yakıt kaçırıyor, geri kaçırma valfi işlevini yitirdi de sistemde hava kalıyor diye düşündük. Ama yok arkadaş, sabah yine aynı senaryo, araba resmen marş seçiyor. Aküyü de ölçtürdüm, marş basma akımı gayet yüksek çıktı, şarj dinamosunda ve sigorta panelinde de bir sıkıntı görünmüyor.
Artık usta da işin içinden tam çıkamadı, EGR valfi kurum bağlamış olabilir, sabahları tam kapanmıyorsa motor hava alamıyordur diyor ya da enjektörlerin geri dönüşlerinde kaçırma olabileceğini söylüyor. Ama enjektör revizyonu ciddi maliyet, durduk yere o topa girmek istemiyorum. Başına böyle bir durum gelen var mı? Bu araba sabahları zor çalışıyor sebebi enjektör müdür, EGR mi yoksa gözden kaçırdığımız basit bir müşür veya röle falan mı var? Benzer tecrübesi olanlar yol gösterirse çok sevinirim, sanayide boş yere parça değiştirmekten yoruldum.