Bizim 2017 model Passat 1.6 TDI 120lik makine 142 bin kilometreye geldi, özellikle alt devirlerde iyice hantallaşmaya başladı. Geçen gün rampada yüklü haldeyken sollamaya çıkayım dedim, araba resmen gitmem diyor. Sanayideki tanıdık bir yazılımcı arkadaşa uğradım, Gel buna güzel bir Stage 1 yapalım, hem yakıtın düşer hem de araba nefes alır dedi ama kafam çok karışık. Özellikle bu Stage 1 yazılım motora zarar verir mi diye düşünmeden edemiyorum; sonuçta fabrikanın bir bildiği vardır diye kurcalatmak istemiyorum ama bir yandan da o tork artışını çok merak ediyorum.
Daha önce turbo basınç sensörü tarafında ufak bir sıkıntı yaşamıştım, onu yeniledik ama usta Senin EGR valfi de dolmaya başlamış, yazılımla onu da yazılımsal olarak hallederiz daha sağlıklı olur diyor. Motor beyni yani ECU üzerinden yapılacak bu müdahale ileride pistonlara, enjektörlere ekstra yük bindirip büyük masraf açar mı? Araba zaten 140 bini geçtiği için toleransların iyice azaldığını düşünüyorum. Çevremde yaptıran çok var ama kimisi çok memnun, kimisi de Turbo elinde kalır, krank milini yorarsın diye korkutuyor.
Özellikle motorun sıkıştırma oranları ve yağ sıcaklığı üzerindeki etkisini merak ediyorum. Bu işlemden sonra intercooler yeterli gelir mi yoksa araba bir süre sonra şişme mi yapar? Uzun yolda dip gaz gidince hararet sorunu yaşatır mı veya vites geçişlerinde kavramaya (DSG) çok yük biner mi? Tecrübesi olan veya bu işin teknik kısmına hakim olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, Stage 1 yazılım motora zarar verir mi vermez mi, motoru kucağımıza almayalım sonra?