Beyler selam, elimde 2012 model 1.4 TSI Golf 6 var, araç şu an 185 bin kilometrede. Geçen gün rölantide hafif bir titreme yapıyor, araba ışıklarda durunca sanki sarsıntı veriyor diye bizim sanayideki bir tanıdığın yanına gittim. Eleman baktı, abi senin boğaz kelebeği kurum bağlamış, temizleyince çiçek gibi olur dedi. Söktük, balata spreyiyle falan güzelce temizledik geri taktık ama takmaz olaydık. Araba sapıttı resmen; rölanti 1500 devirden aşağı düşmüyor, trafikte dur kalk yaparken devir kendi kendine inip çıkıyor, araç resmen kendi kendine gaz veriyor.
İşin kötüsü kadranda herhangi bir arıza lambası da yakmıyor ki tam olarak ne olduğunu anlayalım. Bu boğaz kelebeği temizliği sonrası adaptasyon falan gerekiyormuş galiba, bizim usta dükkandaki genel arıza tespit cihazına bağladı ama cihaz bir türlü kelebeği görmüyor, ayar tutturamıyoruz. Acaba beyin (ECU) tarafında mı bir sıkıntı oluştu yoksa o ara MAP sensörü veya diğer sensörlerin kablolarıyla mı oynadık anlamadım. Akü kutup başını söküp 20 dakika bekledim, belki kendi kendine kalibre eder dediler ama o da kar etmedi.
Sizce bu durumda ne yapmak lazım? Vakum kaçağı mı var yoksa temizlik esnasında boğaz kelebeği motoruna mı zarar verdik dersiniz? Daha önce bu TSI motorlarda boğaz kelebeği temizliği sonrası adaptasyon işini tam anlamıyla nasıl çözeriz, servis cihazı dışında bir yolu var mı bilen varsa bir akıl versin. Sanayideki usta birkaç gün bin kendi düzelir diyor ama araba hem çok yakmaya başladı hem de sürüş zevki falan kalmadı. Soketlerde oksitlenme falan da yok, kontrol ettik ama bir türlü eski düzenine dönmedi araba.