Beyler selam, 2015 model 145 bin kilometredeki Opel Astra J kasa 1.6 Edition aracımda başıma bir iş geldi. Yakıt fiyatları malum, gittim geçen hafta kaliteli bir markanın kitini taktırdım. Benzinde binerken saat gibi tık demeyen araba, LPG taktıralı daha 400-500 km olmadan kadranda sarı ışığı yaktı. LPG taktırdıktan sonra motor arıza lambası sönmek bilmiyor, sildiriyorum 10 km sonra yine selamün aleyküm diyor.
Bizim buradaki sanayide bilgisayara bağlattım, P0171 fakir karışım hatası veriyor. Usta abi bu LPG ayarından yapar dedi, bir iki ayar yaptı ama nafile. Özellikle araba rölantideyken devirde hafif bir oynama var, sanki bir yerden hava alıyor gibi. Oksijen sensörü verilerine baktığımızda değerler bir aşağı bir yukarı oynuyor, usta sensörde oksitlenme olabilir ya da LPG beyni (ECU) sinyalleri düzgün okuyamıyor diyor. Regülatör basıncını falan kontrol ettik ama hala çözüm bulamadık.
Şimdi sormak istediğim, bu LPG taktırdıktan sonra motor arıza lambası yanması olayını yaşayanınız var mı? Sorun gerçekten enjektör nozullarının küçük olmasından mı kaynaklanıyor yoksa bu yol ayarı dedikleri AFR ayarını mı yaptırmam lazım? Arabada bariz bir performans kaybı yok ama o lamba orada yanınca insanın huzuru kaçıyor. Gaz valfi mi tıkalı yoksa manifolddan hava mı alıyor, tecrübeli arkadaşlar bir el atarsa sevinirim.